Hoffmann Helga

Hoffmann Helga
2021
Jelölt hány éve asszisztens
3
Jelölt hány éve dolgozik a praxisban
3
Jelölt történet, jellemzés, ajánlás

Helga állatok iránti szeretete gyerekkorából ered, már akkor is számos kiskedvenc vette őt körül. A kutyákon és macskákon kívül az egzotikus fajok iránt is érdeklődik, jelenleg is több hüllővel, ízeltlábúval, két-és négylábúval osztja meg az otthonát. 

Érettségi után a Szent István Egyetem környezetgazdálkodási agrármérnök szakán tanult. 2018-ban kisállat orvos asszisztensi végzettséget szerzett, ezután csatlakozott rendelőnkhöz. Minimális asszisztensi tapasztalattal kezdte el nálunk a munkát, aztán pár hét alatt hihetetlen alázattal és gyorsan beletanult a rendelőbeli teendőkbe, komolyan vette a feladatát és igyekezett mindenben a kezünk alá dolgozni. Mindig talált tennivalót, azóta sem látjuk soha unatkozni :-)

Jelenleg vezető asszisztensként dolgozik, ő irányítja az asszisztensi csapatot és a recepciósokat, intézi a rendeléseket, rendben tartja a készleteket. Az asszisztensi munka egyik legnagyobb kihívása több állatorvos igényeihez és elvárásaihoz alkalmazkodni, megjegyezni mindenki apró kívánalmait, mely csak a Helgáéhoz hasonló igazi elköteleződéssel és odafigyeléssel valósulhat meg. Egy betegekkel zsúfolt és nehéz napon ezek az apró segítségek teszik az állatorvosi munkát picit könnyebbé és gördülékenyebbé.

Az állatok rögzítésében is őstehetség: kutyával, macskával, nyúllal vagy egyéb kisrágcsálókkal is gyorsan megtalálja a közös hangot, ezáltal a testi épségünk megóvásában is kulcsfigurává nőtte ki magát. A macskáknál szinte sosem kell grabancfogást alkalmaznia, profin rögzíti a kis betegeinket macskabarát módon. A műtőben is nélkülözhetetlen, rendszeresen altat velünk rizikópácienseket, profin monitoroz és követi a bealtatott beteg minden apró változását, hogy az esetleges komplikációkat időben meg tudjunk előzni.

A technika ördöge sem fog ki rajta, sikerrel hárítja el az összes hightech rendszerhibából fakadó munkahelyi és pszichés összeomlásainkat :D Képes a legnagyobb káosz közepette is rendet varázsolni két beteg között. Ő az egyetlen aki a ritkán használt gyógyszerekről is pontosan tudja, hogy melyik fiók mélyén lapulnak, így gyakran kérünk tőle telefonos segítséget a szabadnapjain is.

Dr. Koltai Zsófia, Dr. Mahler Anikó, Dr. Szamosi-Iván Lívia, Dr. Sike Nikolett, Dr. Juhász Orsolya

Jelölt Egyéb információ

 A legtöbb tulajdonos mostanra név szerint ismeri Őt, hiszen mindenkihez van egy kedves szava vagy épp egy tanácsa. Mindenkihez türelemmel és tisztelettel fordul. 

Szívén viseli az újonnan érkező asszisztensek betanítását és a feladatok leosztását, hogy a rendelői munka a jelenlegi nehéz vírushelyzetben és a megváltozott körülmények mellett is hatékonyan üzemelhessen. Egy biztos, Nélküle ez a szekér nem menne :-)

jelölő
Dr. Mahler Anikó
állatorvos
praxis
Szentmihályi Duo-Vet Kft. (Duo-Vet Állatorvosi Rendelő)
1162 Budapest, Rákosi út 195.
Budapest