Kozma Dzsenifer

Kozma Dzsenifer
2021
Jelölt hány éve asszisztens
1
Jelölt hány éve dolgozik a praxisban
1
Jelölt történet, jellemzés, ajánlás

Kozma Dzsenifer egy éve erősíti csapatunkat. Munkakedve töretlen, rendkívül elhivatott a szakma iránt. Az állatorvoslás minden területen megállja helyét. Nemcsak az “alapvető” asszisztensi feladatokat hajtja végre kifogástalanul, orvosi feladatokban is rendkívül jól teljesít. Folyamatosan azon dolgozik, hogy munkánkat segítse akár munkaidőn túl is. Jelenleg még folyik a hivatalos elméleti szakképesítése, azonban gyakorlatban már mindent elsajátított ami az asszisztensi pályához szükséges. Az ügyfelekkel való kommunikációja példás.

Dr. Csajbók Krisztina, Dr. Klenovszki Dóra, Dr. Fülöp Szabolcs

Jelölt Egyéb információ

A praxis alapvetően vidéki vegyes ellátású, a jelölt rendszeresen végez munkát terepen is. Leleményessége kiváló, nincs megoldatlan feladat a számára.

Jelölt bemutatkozása

Kozma Dzsenifer vagyok, 1999.02.16-án Jászberényben születtem. Vidéken élek a párommal. Gyerek korom óta imádom az állatokat. Egy ló és egy kutya büszke tulajdonosa vagyok. Több, mint egy éve lehetőségem nyílt csatlakozni a helyi állatorvosi rendelő csapatához, így lett a hobbim, a munkám is egyben. Jelenlegi munkáltatóm ajánlására nemrégen végeztem el az állatorvos asszisztensi képzést a Murmuczok Oktatási Centrumában. 

Mint már fentebb is említettem, nagyon szeretem az állatokat, ezért érdekel minden, ami velük kapcsolatos. Boldog voltam, amikor bekerülhettem a helyi állatorvosi rendelőbe, mint asszisztens, így mindig az állatok közelében vagyok, és sokat tanulhatok róluk. Továbbá egy igazán remek csapat tagja lehetek. A kollégáim a barátaim is egyben. Személyes, munkán kívüli ügyeket is meg tudom velük beszélni, segítünk egymásnak a pszichés teherviselésben. Fontosnak tartom a tisztaságot és rendet, ezt mindig fent tartom a rendelő területén is. Igyekszem, hogy a gazdik és állataik is úgy érezzék a legjobb helyre jöttek.

Továbbra is állatorvos asszisztens szeretnék lenni. A későbbiekben szeretném fejleszteni tudásom, további képzéseken szeretnék részt venni. Célom, hogy minél több helyzetben megálljam a helyem és megfelelő szakmai segítséget tudjak nyújtani, ezáltal növelni a rendelő hatékonyságát és forgalmának növelését.  Gazdik és a kollégáim visszajelzése alapján, jó úton haladok.

jelölő
Dr. Klenovszki Dóra
állatorvos
praxis
Chris Pet Center Kft.
2760 Nagykáta, Petőfi Sándor utca 2/b.
Nagykáta