A MURMUCZOK KFT. a 2018-as évben alapított, és évente megrendezésre kerülő Az év Állatgyógyászati Asszisztense díjat a következő év tavaszi HSAVA konferencián, meghatározott időpontban, a közvélemény tájékoztatásával, ünnepélyes keretek között adja át.

Az év Állatgyógyászati Asszisztense bruttó 250 000 Ft értékű jutalmat kap a Boehringer Ingelheim gyógyszeripari cég felajánlásaként, valamint a MURMUCZOK Kft. által felajánlott díjat és oklevelet kap elismerésként.

Az online közönségszavazás nyertes asszisztense a MURMUCZOK Kft. által felajánlott továbbképzést, oklevelet és könyvcsomagot kap 50 000 Ft értékben.

Az ajánlásban résztvevő praxisok közül azt a praxist, amely a szakmai nyertes asszisztenst ajánlotta a díjra, egy 100 000 Ft értékű csapatépítő támogatással vagy egy 100 000 Ft értékű saját Boehringer termékekből összeállított gyógyszercsomaggal segíti a Boehringer Ingelheim.

A hivatalos díjátadást követő héten itt tesszük közzé az eredményeket.


ÖSSZESÍTETT ADATOK 2021

A legjobb 6 jelölt (szavazategyenlőség miatt), aki a szakmai bizottság elé került, egyben hat város és hat praxis versenye is:

  • Guba Viktória – Pille Vet, Sződ
  • Király-Al-Nashef Sawsan Anna – Móra Mancs Állatorvosi Rendelő, Mórahalom
  • Kozma Dzsenifer – Chris Pet Center Kft., Nagykáta  
  • Miskó Katalin – Sümegi Kisállat Rendelő, Sümeg      
  • Oláh Gabriella – Öreghegyi Állatorvosi Centrum, Székesfehérvár
  • Simoncsics Tünde – Trovet Hungary Kft., Budapest  

A közönségszavazás nyertese 577 érvényes szavazattal Kozma Dzsenifer – Chris Pet Center Kft., Nagykáta, Dr. Klenovszki Dóra állatorvos ajánlásával

Az bizottsági értékelés összesítése: a nyolc területből hat kérdésre egyértelműen Oláh Gabriella jelölték a legjobbnak 2021-ben.

 

2021-ben az Év Állatgyógyászati asszisztense

Oláh Gabriella

Praxisépítő támogatást nyert: Öreghegyi Állatorvosi Centrum, Székesfehérvár