Balla Míra Mirjam

A jelölt neve: Balla Míra Mirjam

Hány éve dolgozik asszisztensként: 1

Hány éve dolgozik a mostani praxisban: 1

A jelölő neve: Dr. Jerzsele-Donka Melinda

A jelölő beosztása: Praxisvezető

A jelölő praxis neve: Rex Állatkórház kft.

A jelölő praxis címe: 1048 Budapest, Lakkozó u. 13.

A jelölő praxis email címe: info@rexrendelo.hu

A jelölő praxis telefonszáma: +36 1 380 78 61

Történet/jellemzés a jelöltről:
Balla Míra vagyok, kiskorom óta tudom, hogy állatokkal szeretnék foglalkozni ezért gimnázium után elvégeztem az Állatorvostudományi Egyetemem Kisállatasszisztensi képzést. 2022-óta dolgozom a Rex Kisállatrendelőben. A kollégák szaktudása inspiráló, a vidám légkör, pedig könnyebbé teszi a munkát és a tanulást. Vágyam, hogy egy nap állatorvosként gyógyíthassam a kis betegeinket.

Indoklás, ajánlás a díjra:
Mírának gyermekkori álma volt, hogy hivatás szerűen állatokkal foglalkozzon. Célja eléréséhez elvégezte az Állatorvostudományi Egyetem állatorvosi asszisztensi képzését, ennek befejezte után azonnal felvételt nyert a Rex Kisállatrendelőbe. Már az interjún érezhető volt elhivatottsága az állatgyógyászat iránt, amit később munka közben is bizonyított. Gyorsan beilleszkedett a rendelő csapatába és hamar kiderült, hogy igen proaktív a munkavégzése. Fiatal kora ellenére kiválóan kommunikál a tulajdonosokkal, érzékeli, ha a gazdik bizonytalanok, félnek, ilyenkor kedvességével oldja a hangulatot. Megbízhatóan és gyorsan dolgozik, akár adminisztrációról, akár laborvizsgálatokról van szó. Nyitott a pet friendly bánásmódra, de mindemellett a kezdetektől jól ítélte meg a páciensek habitusát, elkerülve az esetleges vészhelyzeteket. Imádjuk Mírában, hogy érzelmes, gondoskodó és nagyon vicces. Őszinteségével és nyitottságával a csapat összetartásában is fontos szerepet játszik.

Míra szabadidejében már régebb óta aktívan vesz részt az édesapja által szervezett, értelmi fogyatékossággal élő gyermekek táboroztatásában. Mint ahogyan az asszisztenskedést, ezt is teljes szívvel csinálja.

Ajánló kollégák:
Dr. Jerzsele-Donka Melinda
Dr. Jerzsele Ákos
Dr. Csereklye Nóra
Dr. Tóth Márton