Czibere Judit

A jelölt neve: Czibere Judit

Hány éve dolgozik asszisztensként: 2

Hány éve dolgozik a mostani praxisban: 2

A jelölő neve: Dr. Sass Gergely

A jelölő beosztása: Kisállatorvos, klinikus szakállatorvos

A jelölő praxis neve: Sasfészek Állatorvosi szakrendelő

A jelölő praxis címe: 4200 Hajdúszoboszló, Attila u. 23.

A jelölő praxis email címe: sassvet@gmail.com

A jelölő praxis telefonszáma: +36 52 361 700

Történet/jellemzés a jelöltről:
Czibere Judit vagyok, 1993. májusában születtem Debrecenben. Jelenleg Debrecenben élek egy csendes, nyugodt, erdőközeli zárt kertben, családommal, két cicával (Clyde és Mira) és két kutyával (Mex és Hektor). Gyerekkorom óta rajongok az állatokért, mindig is fontos részei voltak a mindennapjaimnak. Pallagon a Debreceni Egyetem Balázsházy János Gyakorló Technikuma, Gimnáziuma és kollégiumában érettségiztem, majd a mezőgazdaság technikumot is ott végeztem el. Tanulmányaim után volt szerencsém tejelő tehenészeti telepeken is tapasztalatot szereznem, mint borjász, de beleláttam az elletésbe és a fejési munkafolyamatokba is. Mindezek után kezdtem meg az állatorvosi asszisztens képzést Debrecenben és sikeres vizsgát tettem akkori munkahelyem mellett.
Az asszisztensi munkám a Sasfészek Állatorvosi Szakrendelőben, Dr. Sass Gergely megkeresésének köszönhetem. 2022. április 12,-én kezdtem el életem legváltozatosabb munkáját, amely számomra nem csak egy állás, hanem a hobbim, hivatásom.

Indoklás, ajánlás a díjra:
Judit egy kedves, segítőkész, jó kedélyű, kitartó kolléganő. Számára minden nap a rendelőben egy új kaland. Az állatok iránti szeretete határtalan. Minden helyzetben megállja a helyét, legyen az megszokott, vagy valami teljesen hirtelen és új történés. Munkája során folyamatosan a maximumra törekszik. Erős és kitartó személyiségének köszönhetően bármilyen feladatot rá lehet bízni. Az önképzés és a tanulás nála alapvető létfontosságú.

Egyéb mely alátámasztja a jelölt példamutató munkáját és szakmai hitelességét:
Kolléganőnk szívesen vesz részt állatorvosi konferenciákon, továbbképzésen, Szabadidejében dolgozott a babesiosis és a szívférgesség ismeretterjesztő anyagának szerkesztésén, melyek a Sasfészek Állatorvosi Szakrendelő facebook oldalán széles körben elérhető a gazdik számára.