Laczkó Lilla

A jelölt neve: Laczkó Lilla

Hány éve dolgozik asszisztensként: 8

Hány éve dolgozik a mostani praxisban: 8

A jelölő neve: Dr. Horváth Dávid

A jelölő beosztása: Praxisvezető

A jelölő praxis neve: Viavet Állategészségügyi Centrum

A jelölő praxis címe: 2051 Biatorbágy, Csodaszarvas utca 7.

A jelölő praxis email címe: bia.allatorvosom@gmail.com

A jelölő praxis telefonszáma: +36 30 314 56 37

Történet/jellemzés a jelöltről:
Az állatok szeretete gyerekkorom óta fontos része az életemnek. Már ekkor tudtam, hogy felnőttként velük szeretnék foglalkozni valamilyen formában. Iskola mellett önkénteskedtem állatmenhelyen, későbbiekben a terrarisztika is a hobbim lett. Gimnázium után 2015-ben helyezkedtem el a Viavet Állatgyógyászati Centrumnál, mint asszisztens. Ez idő alatt folyamatosan fejlődő rendelőnkben bővítettem tudásomat és szereztem gyakorlatot, hogy minél precízebben végezhessem a munkámat. Fontos számomra, hogy a hozzánk érkező állatok minél komfortosabban érezzék magukat a vizsgálatok/kezelések során, ne stresszként éljék meg azt.

Indoklás, ajánlás a díjra:
Laczkó Lilla már több, mint 8 éve dolgozik a Viavet Rendelőben. Ez idő alatt magas szakmai tudásra tett szert, melyet kamatoztat a mindennapokban. Ez a munka számára igazi hivatás, szívén viseli minden állat sorsát a legkisebbtől a legnagyobbig és nem retten meg a kihívásoktól sem.
A visszajáró gazdik jól ismerik, jó kapcsolatot ápol velük, együtt érez a tulajdonosokkal a nehéz időszakokban, sokszor nyújt vígaszt nekik és segít, amiben tud. Gyakran előfordult, hogy hazavitt gondozni talált/kidobott/sérült kisállatot, felnevelt több újszülött kiskutyát/kismacskát cumival. Nem rest fejleszteni magát, bármilyen munkakörbe bevethető, az új asszisztensek sokat tanulhatnak tőle. Képes hatni a szorongó, bizonytalan állatokra is erőszak alkalmazása nélkül, az ő kezeiben a gazdik biztonságban tudhatják kedvenceiket. Kollégáival jó kapcsolatot ápol, empatikus és megbízható munkaerő.

Ajánló kollégák:
Dr. Marczin Ágnes Eszter, Dr. Ruff Alexandra, Dr. Horváth Dávid, Dr. Bőr József, Dr. Vágó László, Dr. Papp Márton János, Dr. Tikos Réka