Márta Adrienn

A jelölt neve: Márta Adrienn

Hány éve dolgozik asszisztensként: 13

Hány éve dolgozik a mostani praxisban: 13

A jelölő neve: Dr. Holló Noémi

A jelölő beosztása: Állatorvos

A jelölő praxis neve: Net Vet Kft

A jelölő praxis címe: 4034 Debrecen, Nógrádi Mátyás u. 17.

A jelölő praxis email címe: netvetkft@gmail.com

A jelölő praxis telefonszáma: +36 52 531 663

Történet, jellemzés 8 mondatban:
2010 októbere óta vagyok állatorvosi asszisztens, az első munkanapomtól kezdve a Net Vet Kft-nél dolgozom, a rendelőben eltöltött évek száma hűen tükrözi elhivatottságomat a munkám iránt. Humán asszisztensi végzettségemnek köszönhetően az új munkakör elsajátítása gördülékenyebben ment, hála az itt dolgozó kollégáknak is, akik nagy segítségemre voltak, hogy minél hamarabb hasznos tagja legyek a csapatuknak. Akkor fogalmazódott meg bennem, hogy szívesen foglalkoznék állatokkal, amikor beteg kiskutyámmal a rendelő várótermében ültünk, és láttam, hogy mekkora szeretettel bánnak a kisállatokkal. Az állatok iránti szeretetem mindig is megkérdőjelezhetetlen volt, 4 örökbefogadott kutyának és egy macskának adok otthont.

Indoklás, ajánlás a díjra:
Adriennel az első munkanapomtól fogva orvos-asszisztens párt alkotunk, hamar összerázódtunk, így gördülékenyen tudunk együtt dolgozni.

Egyéb információ, ami alátámasztja a jelölt példamutató munkáját és szakmai hitelességét:
Minden évben számos állatorvostan-hallgató és asszisztens gyakornok tölti nálunk néhány hetet/hónapot, mely során Adrienn nagy segítségemre van az oktatásuknál. Részletesen elmagyarázza az évek alatt tökéletesített praktikáit, szívesen mesél a rendelői munkafolyamatokról, a diákjaink