Szabó Bernadett

A jelölt neve: Szabó Bernadett

Hány éve dolgozik asszisztensként: 4

Hány éve dolgozik a mostani praxisban: 4

A jelölő neve: Dr. Szetei Viktória

A jelölő beosztása: Állatorvos

A jelölő praxis neve: Profivet Állatorvosi Rendelőintézet

A jelölő praxis címe: 2131 Göd, Berzsenyi Dániel utca 2.

A jelölő praxis email címe: info@profivet.hu

A jelölő praxis telefonszáma: +36 20 317 09 88

Történet/jellemzés a jelöltről:
Bernadett vadgazdamérnökként végzett a gödöllői akkori Szent István egyetemen, majd emellett állattenyésztő és állatorvosi szaksegéd képzésen is részt vett. 4 éve alkotja kórházunk és csapatunk oszlopos tagját. Jelenleg 7 kutyus, köztük 6 vadászkutya gazdája. Személyisége fiatalos, lelkes, odaadó, jókedvű, egy igazi színfolt a rendelőnkben.

Indoklás, ajánlás a díjra:
Betti, vagy ahogy hívjuk Bernike a kezdetektől lelkes és lelkiismeretes asszisztensi munkát végez a rendelőnkben. Rendkívül megbízható, odaadó, fejlődni akaró és őszinte szívű egyéniség. Munkájára minden körülmények között számítani lehet és nagyban segíti állatorvosi tevékenységeinket. Munkája kiemelkedő az ortopédia területén, mind a röntgendiagnosztikában, mind pedig a műtétek során nélkülözhetetlen személyiség. Ambíciói között a jövőben kutya fizioterapeuta képzés megszerzése is szerepel.

Egyéb mely alátámasztja a jelölt példamutató munkáját és szakmai hitelességét:
A kemény munka mellett Betti a szabadnapjain kutyakozmetikusként dolgozik, szabadidejében kutyakiállításokra jár, számos neves külföldi díjat hozott már el. Jelenleg Avar kutyusával az egy éves hannoveri vérebével járja a világot.