Vámos Marian

A jelölt neve: Vámos Marian

Hány éve dolgozik asszisztensként: 4,5

Hány éve dolgozik a mostani praxisban: 4,5

A jelölő neve: Dr. Gergely Annamária

A jelölő beosztása: Állatorvos

A jelölő praxis neve: Ani+Vital Állatorvosi Rendelő

A jelölő praxis címe: 2233 Ecser, Rákóczi utca 59.

A jelölő praxis email címe: allatorvosecser@gmail.com

A jelölő praxis telefonszáma: +36 30 867 07 29

Történet/jellemzés a jelöltről:
Budapesten lakom, 2019 március óta dolgozom asszisztensként Ecseren az Ani+Vital állatorvosi rendelőben egy nagyon jó csapattal. Nagyon szeretem a munkám és mindig tanulok valami újat, tudok fejlődni hiszen minden eset más és más. Örömmel tölt el, ha egy állat gyógyultan távozik és látom, hogy a gazdi is boldog. Sajnos van, amikor már nem lehet segíteni, ezt nagyon nehéz elfogadnom, nem tudom megszokni.
Boldog vagyok, hogy olyan munkám van, amit szeretek, ezért az sem jelent problémát, ha esetleg egy sürgős műtét vagy kezelés miatt bent kell maradjunk hiszen egy kis kedvenc élete múlhat rajtunk.
Ezúton szeretném megköszönni a bizalmat, dr. Gergely Annamáriának és dr. Sebők Flórának.

Marcsival jó együtt dolgozni, mert jókedélyű, laza és vicces. Kifogyhatatlan állatos képekkel és viccekkel színesíti a hétköznapjainkat és nem hagyja, hogy egy-egy nehezebb eset a kedvünket szegje. Figyelmes és kedves mindenkivel, türelemmel fordul az emberek és állatok felé egyaránt. Ezen tulajdonságok összessége teszi őt igazán jó asszisztensé. Az évek során elsajátította a kezelésekhez tartozó háttértudásokat, így pontosan tudja mikor, milyen eszközükre lesz szüksége az állatorvosoknak és már készíti is elő azokat. Marcsi nagyon ügyesen pozícionálja az állatokat a kezelések során. A legmorcosabb macskákat is türelemmel, de határozottan tartja, így az állatorvos nagy biztonsággal és gyorsan tudja ellátni őket.

Indoklás, ajánlás a díjra:
Marcsi 12 éve dolgozik kutyakozmetikusként és 2 éve, mint állatorvosi asszisztens. Gyerekkora óta körül veszik állatok: kutya és macska mellett nyula, hörcsöge, mókusa, őze, kecskéje, gekkója is volt, illetve van. Állatokkal szembeni türelmét, kedvességét jelzi, hogy már az első félévben sikerült 5-6 olyan kutyát „megszelídítenie, akit addig csak bódításban tudtunk kezelni, kozmetikázni. Rendkívül gyorsan tanul. Munkamorálja, hozzáállása példaértékű. Ha egy beteg miatt túlóráznunk kell, akkor ez számára természetes. Asszisztensként rá is mondhatjuk, hogy munkája egyben hivatásává vált, mint egy állatorvosnak. A gazdikkal és kollégákkal szemben rendkívül toleráns, kedves.
Marcsi tulajdonképpen az asszisztensi munkát 2 éve a nulláról kezdte. Bizton állítom, hogy mára maximálisan megállja a helyét és tudásával, hozzáállásával méltán felveszi a versenyt tanfolyamon végzett asszisztensekkel. A rendelőben nem csak részfeladatokat kell ellátnia, hanem mindenhez értenie kell egy kicsit. Segítsége a napi kezelések mellett a műtőben is nélkülözhetetlen.
Ilyenkor a beteg előkészítése után fő feladata a monitorizálása a betegnek. A rendelőben adminisztratív feladatokat is végez: számlázás, készlet nyilvántartás stb. Rend- és tisztaságszerető és mindezt meg is teremti maga körül. És isteni kávét készít:-). Ha az ember kezdene kicsit belefásulni a munkába, a vele való beszélgetés feldobja az embert.
Szeretném ajánlani Marcsit a díjra, mert munkájával nagyon sokkal hozzájárul a rendelő jó működéséhez. 2 állatorvos mellett állja meg a helyét nap, mint nap asszisztensként. Ismeri az állatorvosok különböző stílusát és képes mind a kettejüknek a keze alá dolgozni. Meglátja mikor hol van rá a legnagyobb szükség és tudja hogyan segítsen. Ügyesen kezeli a gépeinket, az rtg programot és a rendelői adminisztrációs rendszert is. Elsajátította továbbá az altatott állat monitorizásaihoz szükséges készségeket. Marcsit a gazdik is nagyon szeretik, hisz mindig kedvesen és türelmesen kommunikál velük, valamint szeretettel fordul állataik felé.

Ajánló kollégák:
Dr. Gergely Annamária, Sebők Flóra, Szikszai Anna

Egyéb mely alátámasztja a jelölt példamutató munkáját és szakmai hitelességét:
Szerintem Marcsi igazán megérdemli a díjat, mert az ő munkája miatt tudunk mi állatorvosok gördülékenyen és gyorsan dolgozni.